Önkénteseink, vállalkozók

Önkénteseink, vállalkozók, akik kapcsolatban vannak az Alapítvánnyal

Bencze Tamás uram, félelmetes harcos, az ágyú kezelője. A rosszalkodókat kalodába zárja. http://www.andraskiraly.hu/

Cseh Gabriella, aki éppúgy ért a száraz virágokhoz, mint az élőkhöz. Jókedve kifogyhatatlan és Ő szokott minket tavaszonként virágos kertünk szépítésekor kisegíteni.

Egyed István, vadmadarak ápolója, azon kevesek egyike, aki ott lakhat, ahol már gyerekkorában is szeretett volna: az erdő közepén. Fantasztikusan repteti a sárkányt, amit kedvenc madarainak etetésekor is felhasznál.

Fenyvesi Attila szelíd tekintete mögött egy éles szemű íjász rejtőzik, aki a madarak védelme érdekében még rókára is vadászik az íjjal. Jelenleg testvérével együtt az elméjüket csiszolják a pannonhalmi kupacon. Szabad idejében "joomla" fejlesztő.

Fenyvesi Tamás íjászunk testvérével együtt oktatja a diákokat a nyíllövés művészetére. Komolysága és módszeressége sok diákkal szerettette már meg ezt a tudományt. A madarak mellett szereti a számítógépet is bűvölni, szigorúan szabad szoftver alapon (linux).

Hollósi Pista bácsi, élő legenda, akinek segítségével pillanatok alatt megismerjük Seregélyes hagyományos házait és annak használatát. Munkái segítenek eloszlatni azt a tévképzetet, mely szerint a szövés, csipkeverés vagy akár a hímzés a nők kiváltságai lennének.

Horváth Gáborné és étterme szállítja erdei iskolánknak az ételeket. Rugalmassága nagy segítségére volt már több speciális igényű csoportnak.
Telefon: +36-30-4934056

Imre Sándor: a buszos aki sosem kiabál a gyerekekkel mégis mindig tiszta és rendes a busza. Járműveivel kisebb helyen meg tud fordulni, mint egyes személygépkocsik :)
Telefon: +36-30-9014550

Imrik Gabinak szinte több szárnyasa van mint egy állatkertnek (pl. emu) és ezt ráadásul szívesen megmutatja a gyerekeknek. Hamisítatlan falusi udvarának hűséges házőrzőitől is csak azért kell távolságot tartani, mert szeretnek bolondozni a gyerekekkel, viszont súlyban meghaladják az átlagot.

Kajári Ágnes virágos jókedvében gyönyörű csokrokat készít a gyerekekkel, de ha pizzára van szükség, akkor is őket kell hívni.

Kapócs István uram a híres-neves I. András lovagrend kimeríthetetlen teherbírású tagja. Kardcsapásai és lándzsadobásai kivédhetetlenek, de nyílvesszőit sem szabad lebecsülni. http://www.andraskiraly.hu/
Karkóné Lukácsy Marianna az ötletekből és energiából kifogyhatatlan tanára a Seregélyesi Közoktatási Központnak. Ha dekorációról, tollasról vagy fölösleges dolgok újrahasznosításáról van szó, Mariannál egyszerre kapunk választ a kérdésekre.
"Király Klaudia vagyok, több éves lovas tapasztalattal rendelkezem, jelenleg is aktív versenyző vagyok országos szinten díjugrató szakágban. Ezen felül lovaglást oktatok, edzéseket tartok, táborokat szervezek minden korcsoport számára.Több lóval is dolgozom, hogy segíteni tudjak az embereknek a lovakkal való bánásmód kialakításában, megismerésében és lovastudás fejlesztésében."
Telefon: +36-70-5532591
Cím: King's Gold Lovasegyesület Dinnyés, Kossuth utca 3.

Kiss Gábor a Velencei-tó nagy szakértője, a kenuzás rejtelmeire oktató oktató. Kezei közül került ki több nemzedék sikeres evezős sportoló, de a kisebb vitorlások kapitányai is sokat köszönhetnek segítségének.

Kollenberg Böbe a börgöndpusztai Fertőzugban tevékenykedik és gondoz rengeteg állatot. Szavak helyett azonban beszéljenek a linkek:
http://fertozug.csali.hu/

Mihály Gyula polgárvédelmi eszköztárát bevetve nyeri meg elsőre az idelátogatók szívét. Mint kiderült, diszkófüsttel telt sátorban nemcsak a gyerekek, de a nyugdíjasok is szívesen teszik próbára tájékozódóképességüket.

Nagy Brigitta a Pelikán-ház Erdei Iskola programszervezője volt éveken keresztül, jelenleg pedig az informatika tanítására összpontosít a diákoktól a nyugdíjas korosztályig. Pályázatai segítségével felnőttképzést is megvalósít, így talán Seregélyes lesz az első település, ahol minden lakosnak lesz ECDL vizsgája. :)

Papp Lászlóné Tünde erdei iskolánk gondnoka, négy gyermek édesanyja, aki ilyen módon édesanyai tapasztalattal tud segíteni a gyerekeknek.
Sajtos József, földrajztanár, az erdei iskolát fenntartó alapítvány kuratóriumi tagja, az erdei iskolák működésének országos hírű szakértője, aki polgári foglalkozásként a Seregélyesi Közoktatási Központot igazgatja.
Szereti a madarakat, bolondja a köveknek, macskáknak és mindig van a tarsolyában pár kreatív ötlet.

Szabó Gábor (Bakter), madarak ismerője, aki egész télen a Velencei-tó mellett várja, hogy elmúljon a költési időszak és szabadon járhasson-kelhessen a Dinnyési Fertőn.

Tóth György, aki szívesen vállal fuvart szekerével, legyen szó akár szénáról, akár egyik kis parádézásról.

Zimmermann Zita Fejér megyei MME aktivista, civilben a gödöllői egyetem hallgatója, madárgyűrűző és fegyverismereti vizsgával rendelkező, de nyugodt lélek.
Zsombók András, civil szervező, aki nem szeretne sokat beszélni magáról, inkább élőben mutatkozna be.
+ 3 6 - 3 0 - 6 7 6 9 8 3 4